UPDATE Copilul dispărut în localitatea Miroşi a fost găsit mort. S-a înecat în apele râului Teleorman

UPDATE Copilul dispărut în
localitatea Miroşi a fost găsit mort. S-a înecat în apele râului Teleorman

Băiatul de 13 ani a fost găst mort  FOTO Laurenţiu Ionescu

Un băiat  de 13 ani, care a dispărut aseară a fost găsit mort în apele râului Teleorman. În locul unde a fost găsit trupul copilului, apa atinde 3 metri adâncime.

UPDATE 12.50. Băiatul de 13 ani a fost găst mort de pompierii care l-au căutat ore bune în apele râului Teleorman aflat sub cod roşu de inundaţii. Potrivit martorilor băiatul a fost văzut aseară în timp ce se plimba pe malul râului şi cel mai probabil a căzut în apele învolburate. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire. În zona în care a fost găsit apa era adâncă de 3 metri. Trupul copilul a fost adus la mal la pompieri şi va fi transportat la Serviciul de Medicină Argeş pentru autopsie şi pentru stabilirea cauzei morţii.

Deocamdată copilul nu este de găsit, iar părinţii se gândesc la ce este mai rău. Băiatul nu a mai fost văzut de aseară, iar părinţii l-au căutat toată noaptea pe la rude şi prieteni. În această dimineaţă au cerut ajutor la 112. Ultima oară când a fost văzut băiatul se afla pe malul râului, iar acum părinţii sunt disperaţi. Pompierii îl caută acum în apele râului Teleorman care se află sub cod roşu de inundaţii. Râul s-a umflat peste măsură , dar deocamdată nu s-a revăsat peste casele oamenilor. Acelaşi râu a făcut prăpăd în satele din judeţul Teleorman unde a inundat 130 de case şi mii de hectare de teren.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: