Consiliul Judeţean Argeş are un nou site, mai prietenos

Consiliul Judeţean Argeş are un nou site, mai prietenos

Noul site este disponibil la aceeaşi adresă ca şi cel vechi, www.cjarges.ro

Pe actualul site, argeşenii pot să facă  şi petiţii on-line, dar şi să se înscrie la audienţe. Accesul la portal se poate realiza şi de pe dispozitivele mobile, formatul fiind optimizat pentru navigatorul web al telefoanelor smartphone şi al tabletelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


  Modernizarea portalului a început cu trei luni în urmă şi este parte a proiectului de informatizare desfăşurat de Consilul Judeţean Argeş în parteneriat cu Ara Software Group, la fel ca şi portalul vechi.

La 7 ani distanţă de la lansarea vechiului portal, cu o identitate vizuală nouă şi un concept nou, modern, portalul www.cjarges.ro are ca şi obiectiv  crearea unui spaţiu virtual uşor accesibil, de colaborare între cetăţeni, oameni de afaceri, turişti şi administraţia publică. Portalul reprezintă un pachet de servicii ce vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor pentru a facilita comunicarea cu factorii de decizie ai Consiliului Judeţean Argeş, reprezentativ fiind serviciul online de audienţe, petiţii şi sesizări. Structura de prezentare a informaţiilor existente a fost îmbunătăţită, punându-se accent pe satisfacerea nevoilor vizitatorilor site-ului.   

Accesul la portal se poate realiza şi de pe dispozitivele mobile

Noul site este disponibil la aceeaşi adresă ca şi cel vechi, www.cjarges.ro, însă diferă de precedentul prin faptul că este mult mai prietenos cu utilizatorii săi, nu doar prin conţinutul său de informaţii financiare, informaţii legate de activitatea Consiliului, proiecte,  galerii foto, hărţi digitale, ci şi prin faptul că accesul la portal se poate realiza şi de pe dispozitivele mobile, formatul fiind optimizat pentru navigatorul web al telefoanelor smartphone şi al tabletelor. În plus,  argeşenii pot să facă acum şi petiţii on-line, dar şi să se înscrie la audienţe, pe baza formularelor disponibile pe noul portal.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările