Cine sunt huliganii care au omorât în bătaie un om în trafic. O tânără care susţine acum Bacalaureatul a rămas orfană de ambii părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii au bătut mai multe persoane în ultimii ani, însă au scăpat mereu nepedepsiţi FOTO: Info Trafic 24
Agresorii au bătut mai multe persoane în ultimii ani, însă au scăpat mereu nepedepsiţi FOTO: Info Trafic 24

Doi bătăuşi din comuna argeşeană Merişani au lăsat o fiică orfană de tată, după ce l-au omorât în bătaie, după un conflict în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş.

După ce l-au lovit cu pumnii în faţă de multe ori, cei doi l-au bătut şi cu picioarele în cap, chiar şi după ce bărbatul a căzut pe asfalt şi a suferit un traumatism cranio-cerebral. Cătălin Plăiaşu a murit luni, 1 iulie, la Spitalul Judeţean Argeş.

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, sunt cunoscuţi pentru actele lor de violenţă din ultimii ani, însă până acum nu au păţit nimic.

Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din oraşul Curtea de Argeş ajuns în comă pe 24 iunie la Spitalul Judeţean Argeş după ce a fost bătut crunt ca urmare a unei şicanări în trafic, a murit pe patul de spital pe 1 iulie.

Cătălin Plăiaşu era patronul unei firme din Piteşti şi mergea spre casă, la Curtea de Argeş, când două maşini aflate în trafic, au început să se şicaneze după o depăşire a unei coloane de autoturisme. În comuna Merişani, unul dintre autoturisme, un BMW X5, a oprit brusc în faţa lui, iar şoferul şi pasagerul din BMW, ambii de etnie romă, au coborât să-l ia la bătaie pe şoferul maşinii care se afla în spatele maşinii lui Cătălin Plăiaşu.

Agresorii au lăsat o adolescentă orfană

frati tudorici merisani 01

Cătălin Plăiaşu a coborât şi el din maşină, cu gândul să îi calmeze pe cei doi, numai că agresorii au început să-l lovească cu pumnii în faţă. Năucit de lovituri, Cătălin Plăiaşu s-a lovit cu capul de asfalt, suferind un traumatism cranio-cerebral şi intrând în comă. Cei doi cetăţeni de etnie romă - Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian (foto dreapta) - au vrut să îl bată şi pe şoferul cu care se şicanaseră, numai că acesta, văzând ce s-a întâmplat, s-a încuiat în maşină, după care a fugit.

Martori oculari spun că cei doi agresori erau într-un BMW X5, cu care şicanau maşinile pe drumul Curtea de Argeş-Piteşti, forţând o tamponare şi obligând doi şoferi să oprească.

Cazul este cu atât mai dureros cu cât Cătălin Plăiaşu are o fată care luni, 1 iulie, a susţinut proba la Limba Română a examenului de Bacalaureat şi apoi a aflat că a murit tatăl său. Adolescenta a rămas acum orfană de ambii părinţi, după ce mama ei a murit acum câţiva ani din cauza unei boli teribile.

Cei doi agresori au fost arestaţi preventiv pe 24 iunie, dar au contestat măsura arestării preventive, o soluţie în acest caz urmând a fi dată marţi, 2 iulie.

Bărbatul care a încercat să aplaneze un conflict în trafic a murit la spital. Omul de afaceri a fost bătut cu sălbăticie de doi indivizi care au coborât dintr-un BMW

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite