Cinci tineri s-au răsturnat cu maşina în albia pârâului Râncăciov

Cinci tineri s-au răsturnat cu
maşina în albia pârâului Râncăciov

Foto: Arhivă

Cinci persoane au fost rănite, azi-noapte, după ce, maşina în care se aflau, a plonjat în albia pârâului Râncăciov, cu roţile în sus. Şoferul nu a redus viteza într-o curbă, a ieşit în decor şi s-a oprit în apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc, azi-noapte, în jurul orei 01.00. Nicolae Călin, de 21 de ani, din Piteşti se afla la volanul unui autoturism Logan, fiind în maşină cu alţi patru prieteni. În comuna Călineşti, într-o curbă, tânărul a apăsat şi mai tare acceleraţia, ceea ce a făcut să piardă controlul volanului, a ieşit cu maşina de pe carosabil şi s-a răsturnat în albia pârâului Râncăciov. Unul dintre pasageri a reuşit să iasă din maşină şi a sunat după ajutor. Mai multe echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă au sosit la locul cu pricina. Şoferul şi alţi trei pasageri, ŞtefanMustaţă, de 19 ani,  din Piteşti, Anton Miclescu, de 25 de ani, din Râmnicu Vâlcea şi Alina Căluşeru, de 19 ani, din Ştefăneşti au fost răniţi uşor. Însă, în stare gravă se află Mihaela Suditu, de 19 ani, din Călineşti, care se afla pe scaunul din dreapta faţă. Tânăra a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

                        

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările