Chef cu tămbălău, în Piteşti. Trei băieţi şi trei fete s-au trezit cu jandarmii la uşă, dar i-au ignorat VIDEO

Chef cu tămbălău, în Piteşti. Trei băieţi şi trei fete s-au trezit cu jandarmii la uşă, dar i-au ignorat VIDEO

Şase puşti care chefuiau cu boxele la volum maxim într-un apartament din Piteşti s-au trezit cu jadarmii la uşă. Nu le-au deschis, dar oamenii legii au ajuns altfel la ei. Distracţia i-a costat, în plus, 14.500 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În weekend, jandarmii argeşeni, alături de celelalte instituţii abilitate, au continuat seria acţiunilor de verificare a măsurilor de protecţie sanitară impuse pe raza judeţului Argeş, în urma cărora au fost aplicate peste 70 de sancţiuni contravenţionale, suma acestora depăşind 30.000 de lei.
 
Aamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că, în cartierul Prundu din  Piteşti, într-un apartament se ascultă muzică la volum maxim şi se aud ţipete. 
 
"Ajunşi la faţa locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes. Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat şi au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieţi şi trei fete care petreceau", precizează IJJ Argeş.
 
Toţi şase au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii locatarilor şi pentru că au organizat şi participat la o petrecere privată. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancţionate şi pentru refuzul de a se legitima în faţa jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14500 de lei.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările