Cetăţean italian dat dispărut la Piteşti. „Când m-am întors, dispăruse cu tot cu maşină“

Cetăţean italian dat dispărut la Piteşti. „Când m-am întors, dispăruse cu tot cu maşină“

Luigi Pieruzzi a dispărut miercuri. Foto Facebook Marius Alexandru

Un tânăr din Piteşti a făcut pe Facebook un apel public pentru găsirea tatălui său vitreg, cetăţean italian, aflat sub tratament, care de ieri e de negăsit. Bărbatul e dat dispărut, iar Poliţia cere ajutor pentru găsirea lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost postat astăzi pe pagina de Facebook Piteşti oraşul meu dar şi în alte grupuri din reţeaua de socializare.

"Mi-a dispărut tatăl ieri după masă (orele 14:00, hyundai getz, bleumarin metalizat, Ag 48 LGY). Situaţia este foarte delicată, l-am lăsat în maşină jumătate de oră până am plătit nişte facturi, iar când m-am întors la maşină dispăruse cu tot cu maşină. Precizez că se află sub tratament psihic (suferă de Alzhameir), este tatăl meu vitreg, cetăţean italian, în vârstă 70 ani. L-am căutat ieri toată ziua până noaptea la 01:30, am fost la poliţia rutieră, locală, am dat toate datele şi l-au dat în urmărire în tot judeţul Argeş. Acum, în acest moment îl caut de la orele 07:00 împreună cu cei de la poliţia locală dar nimic.
Va rog din suflet AJUTAŢI-MĂ !", a scris Marius Alexandru.

Bărbatul se numeşte Luigi Pieruzzi, locuieşte în comuna argeşeană Recea şi a dispărut de pe raza municipiului Piteşti.

Semnalmente: faţa prelungă, ochi albaştri, păr scurt, cărunt, prezintă calviţie.

Vestimentaţie la momentul plecării: cojoc de culoare galben-muştar, blugi albaştri, ghete negre şi şapcă gri.

"Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugaţi să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Piteşti, telefon 0248 607009", precizează ISU Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările