Cel mai nou spital din România cere sprijinul agenţilor economici şi populaţiei

Cel mai nou spital din România cere sprijinul agenţilor economici şi populaţiei

Recepţionat în toamna anului recut, Spitalul Mioveni este una dntre puţinele unităţi sanitare constrite de la zero după 1989

În plină criză epidemiologică, Spitalul Orăşenesc Mioveni solicită sprijinul persoanelor fizice sau juridice interesate să ajute prin donaţii sau sponsorizări pentru a putea face faţă unor solicitări suplimentare ce ar putea veni din partea unor pacienţi care în mod norma, ar fi ajuns la Spitalul Judeţean, dar care, acu,  ar putea ajunge aici dacă principalul spital din judeţ va trebui să trateze pacienţi cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai nouă şi modernă unitate spitalicească din România face un apel pentru dotarea cu echipamente de protecţie (măşti FPP2 sau FPP3, mănuşi de protecţie, combinezoane cu protecţie, produse biologice, halate chirurgicale), echipamente medicale şi consumabile necesare în vederea desfăşurării în condiţii optime şi de maximă siguranţă a activităţii medicale.

„Există un stoc minim la nivelul Spitalului Orăşenesc Mioveni cu echipamentele de protecţie menţionate mai sus, însă orice cantitate este binevenită pentru suplimentarea stocului necesar pentru pacienţii din cadrul unităţii medicale în contextul actual cu risc ridicat de îmbolnăvire generat de COVID 19, ţinând cont şi de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada următoare, care indică o creştere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-Cov-2.

Menţionăm că se intenţionează la nivelul Spitalului Orăşenesc Mioveni achiziţionarea următoarelor echipamente medicale: platformă analize probe biologice prin tehnica Real Time PCR, C-arm şi extensii ortopedice, masă operaţie pentru sală operaţie ortopedie şi instrumentar chirurgical ortopedie etc., pentru înfiinţare puncte de testare pentru pacienţii suspecţi de COVID-19 şi pentru a asigura tratamentul ortopedic al pacienţilor în situaţia în care Spitalul Judeţean de Urgentă Piteşti va fi obligat să trateze pacienţii confirmaţi COVID 19", spune dr. Horia Trăilă, managerul Spitalului Orăşenesc Mioveni.

Pentru o parte dintre aceste echipamente medicale, Spitalul Orăşenesc Mioveni are asigurată finanţare din partea Consiliului Local Mioveni, precum şi din venituri proprii.

Sponsorizarea se poate efectua fie prin virarea bunurilor/echipamentelor, fie prin virarea de sume de bani ce vor fi destinate achiziţionării acestora, în conturile mai jos menţionate.

Date de contact

Spital Orăşenesc Mioveni, tel.: 0372791212, fax: 0248261108. Persoana de contact: dr. Horia Trăilă.

Datele privind conturile în care se pot face donaţii pentru Spitalul Orăşenesc Mioveni sunt următoarele: 

Beneficiar: SPITALUL ORĂŞENESC MIOVENI, CUI: 4318202

COD IBAN: RO11TREZ04921F370100XXXX

Deschis la TREZORERIA ORAŞULUI MIOVENI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: