Cei care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru şi care sunt din Curtea de Argeş vor avea parte de o slujba religioasă la Biserica Domnească

Cei care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru şi care sunt din Curtea de Argeş vor avea parte de o slujba religioasă la Biserica Domnească

Trupurile neînsufleţite ale celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident vor fi aduse în cursul zilelor care urmează. Slujba va avea loc în faţa Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş şi va fi oficiată de către Părintele Arhiepiscop Calinic.

Oficial, nu s-a comunicat niciun număr al celor care şi-au pierdut viaţa sau care au fost răniţi, însă rudele celor care au plecat în excursie au aflat aceste date. Mulţi dintre aceştia au fost la faţa locului pentru a se interesa despre apropiaţii lor. Primarul din Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, a avut contacte personal cu aceste rude.

„Pot să vă confirm, după ce am vorbit cu toate familiile celor care au plecat în excursie la telefon că sunt opt victime din Curtea de Arges, cinci dintre aceştia şi-au pierdut viaţa şi trei sunt răniţi. Noi suntem pregătiţi să ajutăm rudele îndoliate cu transportul şi cu tot ce ne stă în putere să facem“, a susţinut Nicolae Diaconu.

S-a decis ca toate cele cinci sicrie cu trupurile neînsufleţite să fie aduse în Curtea de Argeş la cea mai importantă biserică de aici, Biserica Domnească. 

Pe aceeaşi temă
Unul dintre şoferii autocarului „groazei”, angajat la Poliţia Capitalei

INFOGRAFIE Accidentul din Muntenegru: filmul tragediei din defileul groazei


UPDATE Aeronavele Ministerului Apărării au plecat spre Muntenegru. S-a aflat identitatea uneia dintre cele două persoane rămase neidentificate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: