Ce spun apropiaţii despre decesul doctoriţei chineze care i-a tratat pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase: „Un Om cum rar întâlneşti în viaţă”

Ce spun
apropiaţii despre decesul doctoriţei chineze care i-a tratat pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase: „Un Om cum rar întâlneşti în viaţă”

Doctoriţa Wang locuia în România de aproape două decenii FOTO: arhiva personală

Doctoriţa Xiaoguang Wang (65 de anj), cel mai cunoscut specialist în acupunctură din România, s-a stins vineri seara din viaţă la Spitalul Judeţean Argeş din Piteşti. Doctoriţa era stabilită din 1999 în România şi colabora cu mai multe clinici, având un cabinet şi la Piteşti. Printre pacienţii săi s-au numărat Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Sute de persoane care au cunoscut-o sau care i-au fost pacienţi au postat mesaje tulburătoare pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri Ion Brănescu, un apropiat al doctoriţei Wang, a avut cel mai impresionant mesaj: „Un Om cum rar întâlneşti în viaţă, Un Medic pentru cei cu suferinţe nealintate şi pentru Suflete îndurerate. Avea cuvinte potrivite şi tratamente pentru toţi cei aflaţi in suferinţă. Era neobosită şi voluntară în a ajuta, a linişti şi a vindeca. Din nefericire pentru toţi cei care au fost ajutaţi şi pentru cei care aşteptau ajutorul ei, Nobila Doamnă Doctor Chinezoaică a plecat la Divinitate pentru a continua lucrul acolo... Lumea noastră va rămâne mai săracă şi neconsolata după aceasta pierdere greu de compensat ... Drum lin printre stele Draga Prietenă, nu te vom uita niciodată”.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al doctoriţei Xiaoguang Wang a fost adus duminică seara, 27 mai, la capela Bisericii Sfânta Vineri din Piteşti. Înmormântarea va avea loc săptămâna viitoare, după ce vor sosi rudele sale din China.

Doctoriţa Xiaoguang Wang era reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing. În familia doctoriţei Wang, acupunctura se practica de 13 generaţii. Adică de peste 300 de ani.

A tratat mii de pacienţi cu diferite afecţiuni medicale, iar lista de aşteptare era una foarte mare. A reuşit să vindece cazuri de cancer incipient, spondiloză, migrene, reumatism, obezitate şi multe altele. A publicat în China un studiu privind rezultatele tratamentului prin acupunctură a 95 de cazuri de scleroză multiplă.

Vineri seara, doctoriţa Xiaoguang Wang s-a prezentat la Urgenţe la Spitalul Judeţean Argeş din Piteşti, acuzând dureri de spate. Medicii i-au făcut o electrocardiogramă, al cărei rezultat a ieşit normal. Însă după un sfert de oră, a doctoriţa s-a stins din viaţă. Surse medicale din cadrul Spitalului Judeţean Argeş ne-au declarat că este posibil ca motivul decesului să fie un anevrism de aortă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: