Ce petreceri pregătesc, de Revelion, restaurantele din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătarii vor pregăti bucate delicioase de Revelion
Bucătarii vor pregăti bucate delicioase de Revelion

Restaurantele din oraş vin cu oferte tentante pentru petrecerea celei mai lungi nopţi din an, preţurile meniurilor fiind cuprinse între 100 şi 500 de lei de persoană.


Piteştenii uită de criză, atunci când vine vorba de distracţie, mâncare bună şi băuturi alese, mai ales când toate acestea vin la pachet în cea mai frumoasă noapte din an.

La Ramada, petrecere cu Andra

La singurul hotel de patru stele superior, Ramada Piteşti, Revelionul se anunţă a fi unul plin de lux şi strălucire. Dacă vreţi să vă rezervaţi aici un loc pentru o noapte de distracţie, veţi scoate din buzunar 500 de lei pe meniu, dacă faceţi parte dintr-un grup de până la cinci persoane, 450 de lei pe meniu, dacă sunteţi între 6 şi 10 petrecăreţi sau 400 de lei, pentru grupuri mai mari de 10. Printre delicatesele preparate de bucătarii de la Ramada se numără: prosciuto cu pepene galben, salată de crudităţi cu miez de nucă pe felie de măr, file de Dorada cu legume şi orez thai sau frigărui de curcan cu sos de piper verde. „Zodiac party” Ramada va fi condimentat cu muzică de toate genurile, invitaţii fiind: Andra, Aurora şi Săndel Mihai, Mariana Ionescu Căpitănescu, Classic Music Band, Cabaretul Rebel al Teatrului de Revistă, Green Sound Music & Zina Ghiţulescu, iar Mc va fi Ana Gheorghe, sora interpretei Elena Gheorghe.

Cornul Vănătorului, meniuri de la 100 de lei

Restaurantul din inima Pădurii Trivale, Cornul Vânătorului îşi aşteaptă şi el clienţii de Revelion, în cele şapte săli puse la dispoziţie. Dacă doriţi să vă distraţi în Barul de Noapte, meniul costă 100 de lei de persoană, la fel ca şi în saloanele: Vânătoresc, Cramă şi Belvedere. Cei care doresc un loc în sălile Monden şi Regal, vor scoate din buzunar câte 220 de lei de persoană, în timp ce petrecăreţii din salonul Oval vor achita câte 150 de lei. Organizatorii promit, pe lângă gustoasele mâncăruri tradiţionale, şi un program artistic cu muzică uşoară şi populară.

La Castel, se va organiza petrecere de Revelion în salonul Medieval, care are până la 270 de locuri. Reprezentanţii restaurantului spun că pentru grupuri de minim 80 de persoane se va organiza un program în condiţii avantajoase, prin negociere directă.

Mâncare pe alese, la Magic

Restaurantul Magic pune la dispoziţia celor interesaţi aproximativ 800 de locuri, pentru petrecerea dintre ani. Meniul costă aici 350-400 de lei, la parter, în timp ce la balcon se plăteşte 300-350 de lei de persoană. Preparatele culinare care vor ieşi din mâinile bucătarilor sunt unele care, cu siguranţă, vor lăsa apă în gură: file Tilapia gratinat cu sos Olandez pe pat de spanac şi cruton, surimi în bacon pe pat de salată verde, muşchi de vită gratinat cu sos Berlinez, iar din barul aflat la discreţie vă puteţi aproviziona cu whisky, Campari, vodcă, Cinzano, vin de colecţie, precum şi alte licori fine.

“Încă de anul trecut am introdus în meniu aceste preparate şi au fost foarte bine primite de clienţi, aşa că am continuat şi în acest an cu mâncare mai deosebită. Noi îi aşteptăm pe clienţi să-şi facă rezervări chiar până pe 31 decembrie”, ne-a spus Maria Glonţ, şef de sală la restaurantul Magic din Trivale. 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite