Ce a păţit un român care n-a reuşit să finalizeze în 10 minute partida de sex cu o prostituată. „A apărut un bărbat solid cu barbă care i-a strigat să stea pe loc“

Ce a păţit un român care n-a reuşit să finalizeze în 10 minute partida de sex cu o prostituată. „A apărut un bărbat solid cu barbă care i-a strigat să stea pe loc“

Prostituata era nemulţumită că actul sexual nu se terminase după 10 minute FOTO arhiva Adevărul

În luna mai, la Judecătoria Piteşti va începe un proces mai puţin obişnuit, în care un proxenet este judecat pentru tâlhărie calificată.

Proxenetul, pe nume Dragoş Dragotă, a bătut un client şi i-a luat tot salariul după ce respectivul client nu reuşise să finalizeze actul sexual cu o prostituată căreia îi plătise în prealabil 100 de lei.

Concret, după cum se precizează în rechizitoriul procurorilor Parchetului Judecătoriei Piteşti, în seara zilei de 7 februarie 2019, poliţiştii din Piteşti au fost sesizaţi de Marian Marinescu că a fost la un hotel din Piteşti pentru a întreţine relaţii sexuale cu o prostituată în schimbul sumei de 100 de lei, iar după ce a ieşit din cameră a fost urmărit de un bărbat care asigura protecţia prostituatei, iar acesta l-a bătut şi i-a luat suma de 2.900 lei, actele personale şi cheia de la maşină.

Marian Marinescu le-a declarat poliţiştilor că pe 7 februarie a sunat o prostituată al cărei telefon îl găsise pe un site de escorte şi au hotărât să întreţină relaţii sexuale contra cost la un hotel din Piteşti.

Procurorii spun că după ce a ajuns în camera hoteulului cu prostituata, aceştia au întreţinut relaţii sexuale, Marian Marinescu plătind 100 de lei pentru 20 de minute ”de întreţinere raporturi sexuale normale şi orale”. Numai că în timpul actului sexual a apărut o problemă: ”După aproximativ 10 minute, prostituata i-a cerut persoanei vătămate să părăsească camera, întrucât nu reuşea să finalizeze actul sexual, lucru pe care Marian Marinescu l-a făcut”.

În momentul în care clientul a ieşit în faţa hotelului, în urma sa a apărut un bărbat solid cu barbă, ”care a început să strige la el să stea pe loc, înjurându-l”. Marian Marinescu s-a speriat şi a început să fugă, însă a fost prins din urmă de Dragoş Dragotă şi lovit cu pumnii, după care a căzut la pământ. Dragoş Dragotă a început să îl caute pe client prin buzunare şi i-a luat ”un teanc de bani, prins cu elastic, în care se afla suma de 2900 lei, cartea de identitate, permisul de conducere, un card tahograf, un card de farmacie şi o cartelă SIM, Marian Marinescu precizând că în acea zi primise salariul în cuantum de 3.000 de lei”.

La faţa locului a apărut şi prostituata împreună cu o altă femeie, însă cele două nu au intervenit pentru a îl opri pe agresor. Mai mult, femeile şi cu proxenetul s-au întors la hotel, în timp ce Marian Marinescu a început să strige să vină poliţia. După câteva minute, clientul bătut şi lăsat fără bani a sunat la 112 şi le-a dat poliţiştilor semnalmentele agresorului.

Dragoş Dragotă a fost găsit rapid la restaurantul hotelului, aflat la ultimul etaj. Când i-a văzut pe poliţişti, a încercat să fugă, însă a fost imobilizat. În afară de cei 2900 lei furaţi de la client şi care i-au fost restituiţi lui Marian Marinescu, poliţiştii au mai găsit asupra agresorului 7096 lei şi 270 euro, bani proveniţi din proxenetism. Sumele au fost confiscate.

Dragoş Dragotă, care nu mai are antecedente penale, va fi judecat în stare de arest preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: