Ce manichiuri se poartă în 2017. Specialiştii vorbesc despre rozul pudrat care va intra în tendinţe la mijlocul verii

Ce manichiuri se poartă în 2017. Specialiştii vorbesc despre rozul pudrat care va intra în tendinţe la mijlocul verii

Sursă foto afmu.net/nail-design-ideas-2017

Simple sau cu elemente grafice, culorile pastelate dau tonul verii 2017 în materie de manichiură. Lasă însă loc şi câtorva nuanţe tari. Indiferent de alegere, mai importantă decât culoarea este însă îngrijirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Manichiura unei femei este prioritară în ritualul de frumuseţe. O femeie îngrijită are o manichiura frumoasă şi curată. Nu degeaba se spune că manichiura este cartea de vizita a unei femei. dasr, aşa cum urmărim tendinţele în modă, trebuie să fim la curent şi cu tendinţele în frumuseţe”, precizează, pentru „Adevărul”, Mary Călin, nail stylist. 
 
Ce se poartă însă în vara care bate la uşă?! Nuanţele fine, diafane, care au defilat pe podiumurile marilor case de modă ca new-entry-uri anul trecut, sunt, în 2017, must-have-uri când vine vorba de o manichiură elegantă.
 
“Tendinţele în manichiura pentru anul 2017 sunt nuanţele pastel. Acestea s-au regăsit şi în tendinţele din 2016 , dar rămân la fel populare şi în acest an. Aşadar cele mai căutate sunt: roz pudrat, bej, turcoaz şi gri. Consider ca este o manichiura care se asortează uşor, întrucât nuanţele nu sunt deloc ostentative şi denotă eleganţă în orice trend”, mai spune nail stylist-ul Mary Călin. 
      O vară pastelată în manichiură. Rozul pudrat e în tendinţe pentru mijlocul lui 2017 Griul, în tendinţe Sursă FOTO afmu.net/nail-design-ideas-2017
                             
Manichiura clasica roşie
 
Culoarea pasiunii n-a putut fi nici anul acesta detronată, aşa că o putem aplica şi în continuare în manichiură, dar nu zi de zi şi nu pe orice fel de unghii. 
 
“Culoarea roşie continuă să fie una preferată în rândul multor reprezentante ale sexului frumos. Roşul intens nu se va demoda niciodată. Poate fi utilizat în manichiura semilună combinat cu aplicarea ojelor de culoare albă sau transparente. Luciul auriu şi argintiu, glitter-ul şi sideful contribuie la crearea unei manichiuri cu efect de lux. Roşul este ideal pentru unghii scurte. Unghiile lungi, pe care este aplicata oja roşie pot arata puţin vulgar”, mai spune Mary Călin

Şi Marsala a rămas în trend anul acesta, iar în materie de unghii pare cea mai permisivă dintre culorile tari.

“Culoarea marsala a explodat în industria modei. Colecţiile de modă sunt pline de haine şi accesorii în această culoare. O regăsim şi pe unghii, în continuare. Marsala se potriveşte excelent pe orice lungime, atât pe unghiile scurte, cat şi pe cele lungi, fără sa le facă să arate vulgar”, mai spune specialistul.   
 
O vară pastelată în manichiură. Rozul pudrat e în tendinţe pentru mijlocul lui 2017
Marsala - FOTO afmu.net/nail-design-ideas-2017
 
Cuticulele evidenţiate
 
Casele de moda Ralph Lauren şi Valentino, au propus, de ceva timp, pentru 2017,  french-uri intr-o gama variată de nuanţe şi combinaţii, inclusiv negrul, care, de altfel se poartă şi uni, vara aceasta:
lucios sau mat.
 
“Oja neagră revine în trend, în 2017. Dacă este totuşi prea intensă, poţi include doar accente negre în manichiura ta”, mai spune nail stylist-ul Mary Călin.  
                       
Cuticulele evidenţiate, prin contrast, faţă de culoarea de baza reprezintă, de asemenea, o altă tendinţă pentru vara acestui an.

Title
FOTO afmu.net/nail-design-ideas-2017
 
Mai importanată decât culoarea este însă îngrijirea. Hidratarea şi curăţarea sunt primele condiţii ale unei manichiuri în tendinţe. 
 
Unghiile necesită îngrijire nu doar înainte de aplicarea ojei, ci şi după. În primul rând, pentru hidratarea unghiilor şi a pielii mâinilor este necesară utilizarea regulată a unei creme speciale. Aceasta poate fi înlocuită şi cu un produs mai natural, uleiul de măsline, de exemplu. În al doilea rând, pe lângă setul de manichiură, este necesar să aveţi şi un ulei special de cuticule. Acesta se va imbiba în zona din jurul unghiei, asigurând hidratarea acesteia”, încheie specialistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: