Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

FOTO: arhivă presasm.ro

Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi miercuri, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-un cartier din Piteşti a fost găsit un bărbat decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul a fost descoperit întâmplător, aproape de calea ferată. 

"În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş este abilitat să comunice următoarele: În ziua de 29 septembrie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în apropierea căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Piteşti, a fost găsit un bărbat decedat", precizează IPJ Argeş.
 
Trupul neînsufleţit al bărbatului prezenta urme de violenţă.
 
"Întrucât din primele verificări a rezultat că bărbatul prezenta urme de violenţă, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind desfăşurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş", mai precizează IPJ Argeş.
 
O altă persoană care prezenta lovituri a fost găsită, în viaţă însă, în apropierea locului  macabrei descoperiri, iar oamenii legii cred că între cei doi există o legătură.
 
"Pe parcursul cercetărilor desfăşurate la faţa locului, a mai fost identificat un alt bărbat care prezenta leziuni în urma unei agresiuni, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri, precizează IPJ Argeş.
 
La acest moment cercetările sunt în desfăşurare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită şi luarea măsurilor legale care se impun.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările