Ca s-o constrângă să continue relaţia, şi-a ameninţat fosta iubită cu înregistrările partidelor lor de sex. N-a reuşit şi s-a răzbunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Argeş este cercetat sub control judiciar după ce şi-a şantajat fosta prietenă cu distribuirea pe Internet a înregistrărilor video cu reprizele lor de sex în ideea de a o determina pe fată să se întoarcă la el. Imaginile au ajuns în cele din urmă pe Internet.


Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri şi au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Tigveni.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie a.c., cel în cauză, ar fi constrâns-o pe fosta prietenă, de 18 ani, din comuna Tigveni, să continue relaţia, prin ameninţarea publicării pe reţelele de socializare a unor imagini cu conţinut explicit sexual şi, ulterior, ar fi distribuit pe internet mai multe fotografii de acest gen", precizează IPJ Argeş.

Tânărul a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite