Braconierii care şi-au făcut selfie cu un cerb ucis şi legat de un buldoexcavator. Românii revoltaţi au depus zeci de plângeri la poliţie

Braconierii care
şi-au făcut selfie cu un cerb ucis şi legat de un
buldoexcavator. Românii revoltaţi au depus zeci de plângeri la poliţie

Fotografia care a revoltat sute de români FOTO Facebook/ Mihaela Mărgărit

O poză şocantă a unui bărbat din Curtea de Argeş a stârnit un val de proteste pe Facebook, iar Poliţia a deschis o anchetă pentru braconaj. Împreună cu mai mulţi prieteni, bărbatul, pe numele său Adrian Liţă, şi-a făcut un selfie cu un cerb ucis, selfie în care apare cu mai mulţi prieteni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poza revoltătoare a fost descoperită de Mihaela Mărgărit, o iubitoare de animale din Călăraşi care lucrează la un adăpost pentru protecţia animalelor.

La scurt timp după ce a postat poza cu braconierii, postarea Mihaelei Mărgărit a devenit virală, strângând sute de comentarii revoltate şi peste 1.300 de distribuiri. Printre cei care au comentat s-au numărat şi zeci de persoane din Germania. În scurt timp au apărut şi alte poze ale bărbatului cu cerbul ucis. Zeci de plângeri au fost depuse la Poliţia Argeş.

În poza revoltătoare, bărbatul se pozează împreună cu mai mulţi prieteni şi cu soţia cu cerbul ucis şi legat cu chingi şi cu sfori de lamă de un buldoexcavator.

După ce poza a devenit virală şi a stârnit un val de reacţii negative, Adrian Liţă a şters pozele cu care se lăuda pe contul de Facebook.

În faţa avalanşei de plângeri şi sesizări, poliţiştii de la Serviciul Arme şi Muniţii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în acest caz.

“Poliţia Argeş s-a autosesizat legat de fotografiile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare. În acest caz se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj”, a precizat pentru Adevărul Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările