BMW de 30.000 de euro spart în centrul Piteştiului. Proprietarul a descoperit că hoţii au furat doar volanul şi ceasurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a furat şi ceasurile de bord de la BMW FOTO: Info Trafic Piteşti
Hoţul a furat şi ceasurile de bord de la BMW FOTO: Info Trafic Piteşti

De aproape o lună, pe rolul Poliţiei Piteşti se află în lucru un dosar neobişnuit, legat de furtul unui volan de la un BMW. Poliţiştii au un cerc de suspecţi, însă autorul nu a fost prins până acum.

Furtul ieşit din comun a fost comis în seara zilei de 15 ianuarie 2020. Autoturismul BMW seria 5 era parcat în faţa unui magazin Profi aflat la mai puţin de 300 de metri de centrul Piteştiului.

Geamul din dreapta faţă al maşinii de lux, care costă peste 30.000 de euro, a fost spart. Hoţul a descuiat apoi maşina, iar din autoturism au fost furate doar volanul şi ceasurile de bord.

Proprietarul bolidului, care locuieşte la 100 de metri de locul unde a parcat, a observat furtul în dimineaţa zilei de 16 ianuarie. A văzut geamul spart şi a constatat că nu mai poate pleca la serviciu, deoarece nu mai are volan.

Drept urmare, a sesizat poliţia şi a postat şi pe un grup de Facebook cu peste 77.000 de utilizatori o imagine cu maşina sa, sperând că va fi cumva ajutat în prinderea hoţului.

volan bmw furat

Poliţia Piteşti a deschis pe 16 ianuarie un dosar in rem pentru furt, însă autorul neobişnuitului furt nu a fost găsit până în prezent.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite