Băut şi fără permis, un şofer a lovit două maşini în cursa sa nebună

Băut şi fără permis, un şofer a lovit două maşini în cursa sa nebună

Şoferul băut a fost reţinut de poliţişti

Urmărire ca în filme în această dimineaţă pe străzile din Piteşti. Un şofer băut a lovit două maşini, fiind în cele din urmă reţinut de poliţişti. Conducătorul auto a refuzat să sufle în etilotest, adăugând astfel încă o infracţiune la cazierul său.

Ionuţ Adrian Dobre, de 20 de ani, din Piteşti, a rămas fără permis de conducere în luna mai a anului trecut după ce a fost prins de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului.

Tânărul nu s-a potolit şi a continuat să conducă deşi avea permisul suspendat. În această dimineaţă, acesta se plimba pe str. Alunului cu o Dacia Logan, când poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta.

Cum tânărul se urcase băut la volan şi ştia că déjà comisese o infracţiune, a călcat pedala de acceleraţie, ignorând semnalele poliţiştilor. În goanna sa nebună a lovit două autoturisme Dacia Logan parcate regulamentar.


În cele din urmă poliţiştii de la Secţia nr. 4 l-au prins pe str. Carpenului şi l-au rugat să sufle în etilotest pentru stabilirea alcoolemiei. Acesta a refuzat spunând că va merge la spital pentru recoltarea probelor biologice, însă acolo s-a răzgândit.


Ionuţ Adrian Dobre a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuzul de a-i fi recoltate probe biologice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: