Bărbatul care a lovit o femeie, a târât-o de păr prin Piteşti şi a vrut s-o bage într-un tomberon a fost trimis în judecată

Bărbatul care a lovit o femeie, a târât-o de păr prin Piteşti şi a vrut s-o bage într-un tomberon a fost trimis în judecată

Foto captură epitesti.ro

Bărbatul care bătut şi umilit o femeie în centrul Piteştiului, târând-o de păr până la un tomberon stradal în care a încercat s-o bage a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Deşi femeia n-a făcut plângere împotriva agresorului, bărbatul, vârstă de 23 de ani,  va răspunde în faţa legii, dar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă pentru care riscă până la doi ani de închisoare.
   
Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie 2019,  pe Bulevardul I.C. Brătianu din Piteşti, lângă pasajul pietonal Magnolia. Protagoniştii şocantelor scene sunt doi oameni ai străzii: Adriana B., de 41 de ani, şi Georgian Ţ, de 24 de ani.  
 
Bărbatul consumase alcool şi s-a năspustit asupra femeii pe care o ştia demult. A apucat-o  de păr şi a  târât-o până lăngă un tomberon şi a încercat s-o bage înăuntu. Totul s-a întâmplat în urletele disperate ale femeii. Ulterior, individul a  lovit-o pe femeie împingând-o într-un panou stradal. 
 
A refuzat să depună plângere împotriva individului
 
Martorii au sunat la 112. Când poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au ajuns la faţa locului, n-au mai găsit nici victima, nici agresorul. Oamenii legii i-au identificat mai târziu, când au şi fost duşi la audieri. 
 
Femeia a negat însă că ar fi fost agresată şi le-a spus poliţiştilor că a fost vorba doar de o ceartă, iar în cele din urmă a refuzat să depună plângere împotriva individului.
 
"Cercetarea nu poate fi, în aceste condiţii, decât in rem, adică faţă de faptă, atâtat timp cât victima nu a formulat o plângere şi nu solicită mai mult. Vorbim de o sesizare din oficiu", a declarat,  atunci, pentru Adevărul, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. 
 
Individul nu este la prima agresiune de acest fel la adresa femeii, care a mai fost bătută de câteva ori. Niciodată însă nu a depus plângere împotriva bărbatului care devine violent mai ales atunci când consumă alcool.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: