UPDATE Bărbatul atacat de un mistreţ a murit. Animalul i-a secţionat artera femurală

UPDATE Bărbatul atacat de un mistreţ a murit. Animalul i-a 
secţionat artera femurală

Poliţia Argeş a deschis o anchetă în acest caz tragic FOTO: sursata.ro

Un bărbat a murit după ce a fost atacat de un porc mistreţ, luni după-amaiză, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Tigveni, în urma atacului colţii animalului secţionând artera femurală a bărbatului care a intrat în stopcardio-respirator.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Medicii s-au chinuit în zadar să-l readucă la viaţă pe bărbatul care era cioban şi se afla cu oile într-o pădure de lângă comuna argeşeană Tigveni în momentul în care a fost atacat de mistreţ. Trupul neînsufleţit al bărbatului va fi transportat la morgă pentru efectuarea necrospsiei. Politiştii au deschis o anchetă în acest caz. Locuitorii din zonă sunt speriaţi şi cer autorităţilor să ia măsuri, pentru ca astfel de atacuri ale mistreţilor să nu se mai repete.

Omul a suferit o plagă în zona piciorului, iar primele investigaţii arată că mistreţul a secţionat artera femurală, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările