Bărbat ajuns în comă la spital după ce a fost bătut crunt în trafic de doi cetăţeni de etnie romă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire

Bărbat ajuns în comă la spital după ce a fost bătut crunt în trafic
de doi cetăţeni de etnie romă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire

Cătălin Plăiaşu a fost operat pe creier, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale

Un şofer de 48 de ani din oraşul Curtea de Argeş a ajuns în comă la Spitalul Judeţean Argeş şi a fost operat pe creier după ce a fost bătut crunt de doi romi ce urmare a unei şicanări în trafic petrecute pe 24 iunie pe raza comunei Merişani. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, au identificat autorii unei agresiuni petrecute în trafic în cursul zilei de luni, 24 iunie a.c., pe raza comunei Merişani. Din cercetări a rezultat că doi tineri, de 22 şi 24 de ani, ambii din Merişani, au avut un conflict în trafic, pe raza localităţii de domiciliu, cu alţi doi conducători auto, unul dintre aceştia fiind lovit de către cei doi. După administrarea probatoriului, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca apoi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive", spune Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Incidentul a avut loc în dreptul Centrului de Informare Turistică de la Merişani. Şoferul unui BMW a şicanat în trafic alte două autoturisme, având loc o tamponare uşoară. Doi bărbaţi, care se aflau în BMW, au devenit agresivi şi l-au luat la bătaie pe unul dintre şoferii implicaţi. L-au lovit cu pumnii şi picioarele, iar acesta a căzut inconştient lovindu-se cu capul de asfalt.

Cei doi agresori au fugit de la faţa locului, fiind identificaţi şi prinşi după câteva ore în baza semnalmentelor date de martori.

Victima agresiunii celor doi romi se numeşte Cătălin Plăiaşu, are 48 de ani şi se află în comă, de gradul IV, la Spitalul Judeţean Argeş. „A suferit o intervenţie chirurgicală pe creier. Situaţia sa este foarte gravă! Şansele sunt rezervate”, spune Cătălin Bunescu, bun prieten cu victima.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: