Avort la lumina telefonului mobil. Atitudinea scandaloasă a unui ginecolog de la Spitalul de Urgenţă Piteşti

Avort la lumina telefonului mobil. Atitudinea scandaloasă a unui ginecolog de la Spitalul de Urgenţă Piteşti

FOTO Facebook Spitalul Judeţean Argeş

Un caz revoltător petrecut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti a intrat în atenţia comisiei de disciplină a unităţii medicale, după ce o femeie gravidă a fost supusă unui chiuretaj la lumina telefonului mobil. Mai mult, tânăra îl acuză pe medic că a făcut glume proaste la adresa sa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Femeia, în vârstă de 33 de ani, însărcinată, a ajuns luni la spital cu sângerări şi o stare generală foarte proastă. A fost preluată de un ginecolog care a băgat-o în operaţie.
 
O pană de curent a făcut ca lucrurile să se complice şi mai tare.
 
Femeia susţine că doctorul i-a făcut chiuretajul fără anestezie, la lumina unui telefon mobil ţinut de o asistentă şi că ceea ce a deranjat-o cel mai tare e faptul că medicul a făcut o serie de glume proaste la adresa sa în timpul intervenţiei medicale.
 
Conducerea spitalului arată că s-a apelat la telefon pentru a putea finaliza intervenţia fără de care viaţa pacientei ar fi fost în pericol.
 
 „În timpul unui chiuretaj s-a ars un bec în cabinet. La momentul respectiv a găsit soluţia cea mai bună, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A făcut un bine, a putut continua actul operator. A fost declanşată o anchetă internă, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat”, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, Costin Ştefan. 
 
Despre afirmaţiile femeii referitoare la faptul că a fost operată pe viu, conducerea secţiei le respinge şi spune că anestezia a fost efectuată, preferând să nu comenteze însă celelalte acuzaţii, referitoare la remarcile doctorului care au deranjat-o pe pacientă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările