Autorul dublei crime din Argeş are COVID-19. Ce acuzaţii i-a adus fostei concubine, în ianuarie, la Acces Direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sever Ciobanu este internat după ce a încercat să se sinucidă FOTO: YouTube/Acces Direct
Sever Ciobanu este internat după ce a încercat să se sinucidă FOTO: YouTube/Acces Direct

Sever Ciobanu, bărbatul din comuna argeşeană Cetăţeni care a ucis-o pe fosta concubină şi pe băiatul acesteia, a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Criminalul va fi mutat la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Argeş.

După cum ne-au confirmat surse medicale, rezultatul testului COVID-19 a ieşit pozitiv în cursul zilei de luni 17 mai. Sever Ciobanu va fi mutat în cursul zilei de marţi 18 mai la secţia destinată pacienţilor infectaţi cu COVID-19. Asasinul este sub pază, starea lui de sănătate este una bună, iar deocamdată vorbeşte foarte puţin, având în vedere că a fost operat la gât după ce a încercat să se sinucidă.

O femeie şi copilul său au fost ucişi în după-amiaza zilei de duminică 16 mai lângă o biserică din satul argeşean Drăghici din comuna Mihăieşti. Băiatul a fost lovit violent în cap şi înjunghiat, iar mama acestuia a fost înjunghiată de mai multe ori în curtea bisericii. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă. Dubla crimă a fost comisă de Sever Ciobanu, fostul concubin al femeii, care îşi anunţase intenţiile criminale din ianuarie la o emisiune TV. În februarie a.c., femeia depusese plângere pentru ameninţare la Poliţia Câmpulung, fără reacţie însă din partea autorităţilor.

Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru „Adevărul” că pe 24 februarie a.c, femeia a depus plângere la Poliţia Câmpulung Muscel, pentru ameninţare, cerând să fie lăsată în pace de fostul concubin, deoarece are o nouă relaţie. Femeia le-a cerut poliţiştilor să îi pună în vedere fostului concubin să o lase în pace. Însă la audieri femeia nu a dorit să mai declare nimic. Până la urmă, Poliţia Câmpulung Muscel nu a mai luat vreo măsură. Pentru ca să fie emis un ordin de protecţie, femeia ar fi trebuit să sesizeze Judecătoria Câmpulung Muscel, ne-au precizat surse judiciare.

Sever Ciobanu, autorul dublei crime, era despărţit de fosta concubină de mai multe luni. Ambii erau din comuna Cetăţeni, însă de mai multe săptămâni femeia se mutase în comuna Mihăieşti, unde începuse o nouă relaţie.

Surse judiciare ne-au spus că Sever Ciobanu mai avusese de-a lungul anilor mai multe amenzi pentru consum exagerat de alcool şi că în comuna Cetăţeni era cunoscut ca un om labil şi care lucra prin diverse locuri ca ziler.

Criminalul a fost prezent în ianuarie 2021 în studioul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, alături de Ramona, fosta lui concubină. Cei doi au avut o confruntare şi o tentativă de împăcare, însă ceea ce ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă autorităţilor este mărturisirea pe care bărbatul o făcuse în faţa unei ţări întregi.

Bărbatul şi-a acuzat concubina de infidelitate şi a ameninţat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenţia lui reală, acesta a transmis că nu glumeşte şi a declarat că plănuieşte să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de cea pe care şi-o alesese drept parteneră de viaţă. Nici atunci autorităţile nu au avut reacţie.

Vă mai recomandăm şi:

Un şofer român de camion a murit după ce a fost atacat cu o sabie în Franţa. Soţia sa a fost martoră la crimă

 Suspect în cazul crimei care a înfiorat Grecia, prins la graniţa cu Bulgaria. Bărbatul folosea un paşaport fals 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite