Au vrut să se răzbune pe o rudă şi i-au incendiat balconul. Piromanii s-au trezit cu mascaţii la uşă după ce un bloc întreg  a fost pe punctul să ia foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au reţinut doi bărbaţi  care au incendiat balconul unei rude. Indivizii vor fi prezentaţi sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piromanii (doi bărbaţi de 38 şi 41 de ani, din comuna argeşeană Băiculeşti) şi păgubitul sunt rude şi se află într-un litigiu legat de un teren.

Incidentul s-a petrecut  în noaptea de marţi spre miercuri. 

"Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopţii de 9 spre 10 iunie a.c., cei în cauză ar fi distrus, prin incendiere, mai multe bunuri şi elemente de tâmplărie ale balconului unei persoane din municipiul Curtea de Argeş", precizează IPJ Argeş. 

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat două  percheziţii domiciliare în comuna Băiculeşti, la locuinţele celor în cauză.

Ulterior, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite