Au început lucrările de reabilitare a Transfăgărăşanului

Au început lucrările de reabilitare a Transfăgărăşanului

Pe Transfăgărăşan se fac şi lucrări de deszăpezire

Echipele de drumari acţionează până peste trei săptămâni pentru a deszăpezi şi repara covorul asfaltic şi parapeţii metalici. Pregătirile vin în întâmpinarea redeschiderii Transfăgărăşanului, programată pentru 1 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de astăzi şi până peste trei săptămâni, este agitaţie mare pe Transfăgărăşan.

Echipe de drumari din Prahova, Dâmboviţa, Bucureşti, Teleorman şi Argeş acţionează pentru a reabilita cel mai frumos drum care traversează Carpaţii, DN 7C - Transfăgărăşan, cu o lună înainte ca acesta să fie redeschis oficial.

Pregătirile vizează lucrări de deszăpezire, reparări asfaltice, montare de parapeţi metalici, amenajare şi desfundare a şanţurilor laterale sau decolmatări.

“Lucrăm în regie proprie, nu a fost alocat un anume buget pentru treaba asta. La sfârşit vom vedea câtă motorină s-a consumat sau cât asfalt. Vrem ca pasionaţii muntelui sau cei care vor trece prin zonă să găsească, de la 1 iulie, drumul reabilitat”, ne-a spus Sebastian Aldea, şeful secţiei Drumuri Naţionale Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările