Argeşean reţinut pentru violarea fiicei sale cu handicap: „A profitat de faptul că victima nu avea reprezentarea faptelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Un bărbat din Argeş, reţinut pentru violarea fiicei sale, va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut joi un bărbat de 54 de ani, din comuna Budeasa.

A profitat de handicapul fiicei şi a supus-o la perversiuni

Drama victimei s-a consumat în casa părintească. Fata n-a avut nicio şansă să se apere.

"Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii martie a.c., bărbatul ar fi întreţinut un act sexual cu fiica sa, profitând de faptul că aceasta nu avea reprezentarea faptelor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Soţia inginerului decedat la Piteşti după ce a fost imobilizat violent: „Poliţia a ajuns mai rău ca Miliţia”

Povestea bunicului care nu ratează niciun vaccin: „Vrea să mai trăiască. Are un cancer, sondă urinară şi alte afecţiuni” 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite