Argeş: Locuinţă cuprinsă de flăcări, probabil din cauza coşului de fum. O fată de 12 ani era singură acasă când a izbucnit incendiul

Argeş: Locuinţă cuprinsă de flăcări, probabil din cauza coşului de fum. O fată de 12 ani era singură acasă când a izbucnit incendiul

Foto news.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o locuinţă din oraşul argeşean Ştefăneşti. O fată de 12 ani se afla singură acasă şi a observat focul care cuprinsese acoperişul, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum defect.
 
În locuinţă se afla o fată de 12 ani, rămasă singură acasă. Copila a auzit zgomote pe acoperiş şi, când a ieşit să vadă ce se întâmplă, a observat focul. Flăcările s-au extins cu repeziciune pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi din acoperiş şi la o anexă gospodărească. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 şi au cerut ajutor. 
 
Când a ajuns acasă, mama fetei a suferit un atac de panică, ea având nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a refuzat însă să fie transportată la spital.  
 
Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga construcţie. În urma incendiului nimeni nu a fost rănit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările