Adelina Pestriţu îşi licitează rochia de mireasă pentru finanţarea renovării unei secţii de pediatrie

Adelina
Pestriţu îşi licitează rochia de mireasă pentru finanţarea renovării unei secţii de pediatrie

Adelina Pestriţu este originară din Câmpulung Muscel FOTO: Facebook/La Primul Bebe

Adelina Pestriţu îşi licitează rochia de mireasă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru renovarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, acolo unde s-a născut. În doar câteva ore, suma licitată a ajuns de la 500 la 7.800 lei.

Adelina Pestriţu îşi licitează faimoasa rochie de mireasă pe pagina de Facebook La Primul Bebe, în cadrul campaniei Vreau Să Contez prin care Asociaţia La Primul Bebe, în partenariat cu Primăria Câmpulung Muscel strânge fonduri pentru renovarea secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel, spital în care şi Adelina s-a născut. Suma necesară renovării secţiei este de 300.000 de euro.

Licitaţia pentru rochia de mireasă a Adelinei Pestriţu a pornit luni seara la preţul simbolic de 500 de lei şi a ajuns în doar câteva ore la 7.800 lei. Postarea cu licitaţia a strâns deja sute de oferte şi mii de comentarii şi distribuiri.

Licitaţia se încheie vineri, 27 noiembrie, la ora 22:00, deci cea mai mare sumă oferită până vineri la 21:59 inclusiv, va câştiga rochia. Rochia poate fi ajustată pentru mărimile 36, 38, 40.

“Oraşul în care m-am născut îmi trezeşte multe amintiri frumoase şi mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să ii ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu şi adaptat zilelor noastre. Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut în urmă cu aproape 34 de ani, este neschimbată. Anii au trecut, medicina şi tehnologia au avansat, însă Spitalul în care atât de mulţi copii îşi cunosc mamele a rămas pe loc. Şi ştiu că alături de alţi oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spaţiu cald şi primitor pentru bebeluşii şi copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitaţie rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiţionarea acestei Secţii de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă. Rochia aceasta nu este doar un obiect vestimentar valoros, croit de casa de modă spaniolă Pronovias special pentru ziua nunţii, însă pentru mine are şi o valoare sentimentală extrem de mare. Preţul ei a fost de 8.800 euro, însă fiind vorba de o licitaţie cu scop caritabil, îmi doresc ca cea la care va ajunge să ştie că pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, a contribuit şi la o cauză nobilă. Sunt fericită să particip la aceasta licitaţie şi să îmi pot ajuta oamenii de acasă”, spune Adelina Pestriţu.

Adelina Pestriţu a fost câştigător “Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards şi este antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro şi www.byeda.ro, cu o comunitate totală de peste 3 milioane de followers pe social media.

   

Vă mai recomandăm şi:

Adelina Pestriţu, desemnată cel mai bun influencer din România: „Sinceritatea e cheia succesului“ FOTO

Pentru ce a donat Adelina Pestriţu 19.000 de lei, sumă primită în urma unui proces pe care l-a câştigat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările