A plecat din azilul unde era internat

  A plecat din azilul unde era internat

Cristian Ştefan Georgescu a dispărut în Ajunul Crăciunului

Cristian Ştefan Georgescu, în vârstă de 41 de ani se afla internat la Azilul din comuna Şuici. În Ajunul Crăciunului bărbatul a plecat fără să anunţe pe nimeni şi de atunci nu s-a mai întors.

Ştiri pe aceeaşi temă

Personalul Unităţii de Asistenţă Medico –Socială l-a căutat în zadar pe pacient în locurilepe care le frecventa, acesta nu a fost de găsit.
Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi se pare că are şi probleme cu alcoolul.  Înainte să fie internat, bărbatul mai lucra cu ziua pe la fermele agricole pentru a câştiga un ban.


Bărbatul este născut în Ştefăneşti şi avea domiciliul în Piteşti, pe str. Carol Davila. Are 1,80-1,89m înălţime, constituţie atletică, greutate 80-89 de kg, ochi căprui şi părul castaniu, tuns scurt.


La data disparitiei era îmbracat cu un pulover negru, purta fes culoare neagră, pantaloni din stofă de culoare gri, bocanci negri.


Cei care pot da detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările