A început a XI-a ediție a Salonului Auto Piteşti.

A început a  XI-a ediție a Salonului Auto Piteşti.

Deocamdată, cel mai scump model expus la salon este un BMW X6 care costă 70.000 de euro

Începând de astăzi și până pe  15 mai,  Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş organizează, în Piaţa Vasile Milea, cea de a XI-a ediție a Salonului Auto Piteşti.

Galerie Foto

“BMW, Toyota, Skoda, Hyundai, Dacia, Renault, Honda, Citroen, Opel, Chevrolet și Kia sunt principalele mărci prezente la ediția de anul acesta. Pe parcursul celor 5 zile vor fi  lansate câteva modele neintrate încă pe piața argeșeană, printre care  și noul BMW Seria 6 Cabrio care va fi prezentat vizitatorilor salonului abia mâine”, spune Dan Ionescu, președinte AOA Argeș

Chiar dacă mulți dintre vizitatorii târgului nici măcat nu vizeasă să aibă vreodată un BMW Seria 6 la scara blocului sau în curtea casei, este interesant  de știut că  prețul său ajunge undeva la 100.000 de euro.

Deocamată, cea mai scumpă mașină expusă la salon este tot un BMW, modelul X6,  al cărui preț este de 70.000 de euro.

Printre cele mai accesibile mașini  aduse în Piața Vasile Milea se numără un Chevrolet Spark  care poate fi cumpărat cu 5100 și  un Logan L0 care poate fi achiziționat cu 3590 de euro, prin Programul Rabla,  sau cu 6250 de euro fără primă de casare.

 Cel mai scump model adus la salon de producătorul local de vehicule  este  Dacia Duster

 „Modelul costă 16.600  euro  sau 13.9 00 prin programul  Remat”, explică  Adina Enache, șef vânzări  Dacia Renault.

  Mașini și nu numai

La aceasta editie, pe lânga automobile, mai sunt expuse scutere, piese și accesorii auto, unelte și scule pentru industria auto,  toate beneficiind de discount-uri speciale pe toată perioada evenimentului.
 
Cei interesați pot găsi la salon și oferte de finanțare pentru achiziționarea unei mașini.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: