Şoferiţă prinsă gonind cu 114 km/h, într-o comună din Argeş

Şoferiţă prinsă gonind cu 114 km/h, într-o comună din Argeş

Foto arhivă Adevărul

O femeie din Chiajna s-a ales cu o amendă zdravănă şi cu permisul suspendat  după ce maşina condusă de ea a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h, în comuna argeşeană Mărăcineni.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Amendă de 1.305 lei

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Piteşti au depistat o femeie de 40 de ani, din Chiajna, care conducea un autoturism pe D.N. 73, pe raza comunei Mărăcineni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: