Şi în judeţul Argeş au început demersurile pentru vaccinarea angajaţilor din industria HoReCa

Şi în judeţul Argeş au început demersurile pentru vaccinarea angajaţilor din industria HoReCa

Arhivă Adevărul; Protest HoReCa. Foto Andrei Luca

Prefectul, Emilia Mateescu, anunţă că şi în judeţul Argeş au început demersurile pentru vaccinarea angajaţilor din industria HoReCa. Vaccinarea va începe de îndată ce angajaţii HoReCa îşi vor manifesta opţiunea pentru imunizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmând modelul altor judeţe, prefectul a solicitat ajutorul şi implicarea reprezentanţilor din HoReCa, pentru a începe vaccinarea personalului din hoteluri, restaurante şi cafenele. 

"Iniţiativa prefectului a fost primită cu interes din partea reprezentanţilor HoReCa. Aşadar, angajaţii au oportunitatea de a se imuniza împotriva Covid-19, iar angajatorii sunt încrezători că un procent mare al personalului va alege să se imunizeze pentru că munca lor depinde în mare parte de scăderea ratei de incidenţă", precizează Cancelaria Prefectului Judeţul Argeş.

Vaccinarea va începe de îndată ce angajaţii HoReCa îşi vor manifesta opţiunea pentru imunizare cu oricare dintre serurile folosite în prezent în centrele de vaccinare fixe sau mobile. 

"Alegerea vaccinării este cea mai rapidă posibilitate de a învinge pandemia", mai precizează Cancelaria Prefectului Judeţul Argeş.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Orban, despre drumul expres Craiova – Piteşti. „Sunt convins că va fi finalizat până la sfârşitul acestei legislaturi”

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările