Şi-a bătut prietena până la leşin şi a turnat bere pe ea ca să-şi revină. Decizia surprinzătoare a primei instanţe

Şi-a
bătut prietena până la leşin şi a turnat bere pe ea ca să-şi
revină. Decizia surprinzătoare a primei instanţe

Ionuţ Bogdan Sandu a fost în arest doar 24 ore

Un bărbat din Piteşti şi-a bătut prietena până la leşin şi a turnat bere pe ea ca să-şi revină, tânăra fiind la un pas de moarte. Iniţial, magistraţii Judecătoriei Piteşti l-au lăsat în libertate, însă procurorii au făcut apel, iar Tribunalul Argeş a decis arestarea la domiciliu a bărbatului violent.

Potrivit procurorilor Parchetului Judecătoriei Piteşti, în seara de 1 octombrie, prietena lui Ionuţ Bogdan Sandu a ieşit de la locul de muncă, o sală de jocuri. Tânăra încercase să încheie de mai multe săptămâni relaţia cu Ionuţ Bogdan Sandu, iar în seara respectivă, bărbatul a urmărit-o şi s-a ascuns în portbagajul maşinii ei. În clipa în care tânăra căuta un loc de parcare, ”pe bancheta din spate, ieşind din portbagaj prin rabatarea banchetului a apărut Ionuţ Sandu, care i-a smuls din mână persoanei vătămate telefonul mobil, după care s-a suit la volan şi a plecat cu victima în cartierul Găvana, în zona cimitirului. Pe drum, acesta a lovit-o în repetate rânduri cu pumnii”.

Ajungând în zona cimtirului, cei doi au coborât din maşină, iar Ionuţ Bogdan Sandu a continuat să îşi agreseze fizic prietena, lovind-o cu pumnii şi picioarele de zeci de ori în abdomen. ”Tinerei i s-a făcut rău de mai multe ori ca urmare a loviturilor, iar suspectul a turnat bere de mai multe ori pe aceasta pentru a-şi reveni”, susţin procurorii.

Ulterior, agresorul a sunat-o pe sora victimei ca să o ia pe aceasta. Pentru că avea dureri foarte mari la abdomen, tânăra a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. În raportul medico-legal se precizează, în mod clar, că leziunile suferite de tânără i-au pus viaţa în pericol şi că fără intervenţie chirurgicală fata ar fi murit. Certificatul medico-legal a fost emis pentru 50 de zile.

Şi, în mod surprinzător, deşi fapta era extrem de gravă, iar Ionuţ Sandu fusese deja reţinut 24 de ore, magistraţii Judecătoriei Piteşti au decis, pe 3 octombrie, ca agresorul să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Procurorii au făcut însă apel în aceeaşi zi, iar pe 8 octombrie judecătorii Tribunalul Argeş au decis ca Ionuţ Bogdan Sandu să fie plasat în arest la domiciliu pe 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: