Înjurată de trei bărbaţi, membra unei comisii de votare i-a pus la punct cu un spray paralizant. Poliţia a deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident violent a avut loc în noaptea de 27 spre 28 septembrie, pe raza comunei argeşene Hârseşti, unde o membră a secţiei de votare din localitate, agresată verbal de trei bărbaţi, a folosit împotriva acestora un spray paralizant.

Când cei trei bărbaţi au înjurat-o, femeia ar fi ripostat cu un limbaj colorat. 

Bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos, iar femeia a scos un spray paralizant şi l-a pulverizat spre ochii şi nasul celor doi. Bărbaţii s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o, unul dintre ei atacând-o, la rândul lui, cu spray-ul paralizant.  

"În noaptea de 28 septembrie 2020, în jurul orei 02:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că în apropierea unei secţii de votare de pe raza localităţii Hârseşti, are loc o stare conflictuală.

La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, care au stabilit că în cadrul unui conflict spontan, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, şi o femeie de 47 de ani, toţi din aceeaşi localitate, s-au agresat reciproc", precizează IPJ Argeş. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.

 Citeşte şi:

 

 Fraudă la vot, fals şi uz de fals şi o ştampilă dispărută, în Argeş. Patru dosare penale deschise în prima parte a zilei

 

VIDEO Două persoane s-au rătăcit printre jnepeni la maratonul montan Iezer-Păpuşa Trail Race

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite