30 de zile de arest preventiv pentru cei doi poliţişti în cazul imobilizării violente a argeşeanului care a murit ulterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti sunt acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte FOTO Captură video
Cei doi poliţişti sunt acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte FOTO Captură video

Tribunalul Argeş a dispus luni 19 aprilie arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi poliţişti din Piteşti care au imobilizat violent un bărbat de 63 de ani care a murit pe 16 aprilie la Autogara Sud Piteşti.

Ilie Florea şi Daniel Drăghici vor sta în arest preventiv până pe 18 mai a.c.

Zaharia Badea, bărbatul de 63 de ani din Piteşti care a decedat vineri 16 aprilie în timp ce era imobilizat de cei doi poliţişti a avut o moarte violentă, cauzată de asfixia mecanică, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei.

Vineri 16 aprilie, aproape de prânz, un bărbat în stare de ebrietate nu vrut să părăsească o terasă în care izbucnise un incendiu, terasă aflată în incinta Autogării Sud Piteşti.

După mai multe refuzuri, bărbatul a fost scos cu forţa de doi poliţişti şi trântit pe asfalt, decedând în scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de un echipaj SMURD.

Dan Manu, medicul şef legist din Argeş, ne-a declarat legat de cazul bărbatului decedat: „Cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică cauzată de comprimarea părţilor moi ale gâtului şi de torace. Victima avea mai multe leziuni traumatice în zona craniană, la gât şi torace. Moartea bărbatului a fost una violentă”.

Vă mai recomandăm şi:

Trecutul controversat al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean mort sufocat: a furat din banii unui bătrân înşelat

Doi poliţişti au fost reţinuţi în cazul bărbatului din Piteşti care a murit în urma imobilizării VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite