172 de absenţi, în Argeş, la proba Matematică a Evaluării Naţionale

172 de absenţi, în Argeş, la proba Matematică a Evaluării Naţionale

Ministerul Educatiei elev evaluare nationala

Argeşul a numărat marţi 172 de absenţi la proba Matematică a examenului de Evaluare Naţională. Niciunul dinte cei prezenţi n-a încercat să fraudeze proba.

Joi s-a desfăşurat proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a – sesiunea 2021.

172 de absenţi 

Au fost prezenţi 3.988 candidaţi, înregistrându-se un număr de 172 de candidaţi care nu s-au prezentat la examen. Nu a fost eliminat niciun elev pentru tentativă de fraudă sau fraudă.
 
Ultima probă (Limba şi literatura maternă) va fi susţinută vineri de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se
 
Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Ghid Evaluare Naţională 2021. Cum se va desfăşura examenul de Capacitate

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările