VIDEO Poliţişti rutieri, mecanici de ocazie. Ajutorul nesperat pe care un şofer octogenar l-a primit de la doi agenţi

VIDEO Poliţişti rutieri, mecanici de ocazie. Ajutorul nesperat pe care un şofer octogenar l-a primit de la doi agenţi

Poliţiştii au dat o mână de ajutor unui şofer în vârstă FOTO: ziarpiatraneamt.ro

Un şofer octogenar din Piatra Neamţ a fost scos din impas de doi poliţişti de la Rutieră care se aflau în patrulare prin oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi agenţi rutieri l-au ajutat din proprie iniţiativă pe un şofer aflat în dificultate. Constantin Pleşca şi Silviu Moldoveanu, agenţi la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ erau în patrulare cu maşina de serviciu pe Bulevardul Decebal, timp în care, în zona staţiei de transport local din cartierul Precista, au observat un bătrân care se chinuia să-şi schimbe roata la maşină. 
 
Şoferul, în vârstă de 87 de ani, avea probleme în a-şi rezolva pana, maşina căzându-i de pe cric, şi nu reuşea să schimbe roata doar cu ajutorul soţiei, o  femeie în vârstă, la rândul ei. 
 
Cei doi poliţişti s-au oferit să-l ajute pe şofer şi, după câteva minute au reuşit să schimbe roata, întreaga operaţiune desfăşurându-se sub ochii trecătorilor şi a comercianţilor de la o florărie situată în imediata vecinătate. La final, cei doi agenţi de Poliţie au fost aplaudaţi şi felicitaţi de florărese, iar şoferul şi soţia sa au putut să plece cu maşina în condiţii de siguranţă. 
 
Poliţiştii schimbă roata de la maşina unui şofer SURSA: ziarpiatraneamt.ro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: