VIDEO Bărbat din Neamţ, urmărit de poliţie kilometri întregi după ce a fost văzut lovind fără milă o femeie. Apelul la 112, efectuat de un parlamentar USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost văzut în trafic lovindu-şi concubina de 42 de ani, aflată pe scaunul din dreapta.

Parlamentarul Iulian Bulai este cel care a filmat scena şi a sunat la 112, spunând că „Din maşină, am văzut azi o femeie, pasager în altă maşină, luată la pumni de şofer. Am sunat la poliţie.”

Mesajul lui Bulai a fost postat pe Facebook, unde acesta continuă: „În video nu se vede că femeia avea sânge pe faţă şi o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo.”

Parlamentarul spune că urmărirea s-a desfăşurat de-a lungul a câţiva kilometri, bărbatul refuzând să tragă pe dreapta şi ulterior, după ce a oprit autovehiculul, să iasă din maşină. Întâmplarea a avut loc în localitatea Girov, Bulai mulţumind Poliţiei locale pentru promptitudine, conform Ştiri de Neamţ.

Primele informaţii arată că bărbatul are 79 de ani, fiind din Girov, iar concubina sa are 42 de ani şi este din Piatra Neamţ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în urma celor întâmplate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite