Vezi aici centrele de asistență medicală din Neamț asigurate pe perioada sărbătorilor

Vezi aici centrele de asistență medicală din Neamț asigurate pe perioada sărbătorilor

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe sunt cei mai solicitați în perioada sărbătorilor

Urgențele vor fi asigurate în spitalele din Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț pentru toate specialitățile medicale. La Spitalul județean Neamț, doar secția dermato-venerice nu va funcționa cu linie de gardă.

La Spitalul Judeţean din Piatra Neamț, liniile de gardă vor fi asigurate în perioada sărbătorilor pascale după un program similiar zilelor de weekend.

Medicii se așteaptă ca în cele trei zile de sărbători cele mai multe solicitări să vină din partea pacienților care vor reclama afecțiuni digestive.  

„Liniile de gardă sunt asigurate având în vedere că pe perioada sărbătorilor, ca în fiecare an, va fi un aflux mare de pacienţi la Urgenţe", a spus Lucian Ciobotaru, managerul Spitalului Judeţean Neamț.

Cabinetele din Ambulatoriul Spitalului (Policlinica) nu vor fi deschise în cele trei zile ale sărbătorilor.

Personalul medical al serviciului Ambulanţa Neamț este organizat cu 23 de echipaje pentru a răspunde solicitărilor care vin în perioada Paştelui, din toate colţurile judeţului.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Neamț recomandă persoanelor care vor avea în aceste zile probleme medicale să se adreseze celei mai apropiate unități cu program de activitate permanent pentru cazurile urgente.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: