Un elev de la un seminar teologic din Neamţ a murit după ce a fost plimbat prin trei spitale

Un elev de la un seminar teologic din Neamţ a murit după ce a fost plimbat prin trei spitale

Un băiat de 15 ani din Neamţ a încetat din viaţă la un spital din Iaşi unde a ajuns cu ambulanţa în stare foarte gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Gheorghiu, elev la Seminarul Teologic Liceal Ortodox Veniamin Costachi, de la Mănăstirea Neamţ a murit marţi dimineaţă la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi unde fusese transferat de la Spitalul Judeţean Neamţ. Părinţii elevului sunt plecaţi la muncă în Spania, iar el rămăsese în grija bunicii din comuna Farcaşa. 
 
Băiatul, care prezenta de câteva zile simptomele unei răceli puternice, nu s-a simţit bine în timpul orelor de luni, 19 februarie, prezentând febră şi frisoane. Marius a fost luat de un vecin care l-a dus cu maşina în comuna Farcaşa. 
 
Ambulanţa l-a transportat pe copil la Spitalul Orăşenesc Bicaz, unde i s-au făcut analize în Centrul de Primiri Urgenţe, apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, unde a ajuns la ora 17.40. 
 
„După 10 minute i-au fost recoltate analizele care au ieşit cu valori foarte mici la parametrii hematologici (un număr scăzut de trombocite, leucocite, fără polimorfonucleare, tuse, febră). Starea lui s-a agravat, analizele au fost repetate dar s-au menţinut la fel, motiv pentru care cei de la UPU au luat legătura cu specialiştii de la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi şi au făcut aprobarea de transfer. În jurul orei 22.00, a fost transferat la Iaşi. Copilul a decedat, în cursul nopţii, la spitalul din Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Neamţ
 
Cauzele decesului vor fi stabilite după examenul anatomopatologic. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările