Un bărbat din Neamţ a murit după ce a fost surprins de o viitură pe un deal. Pompierii caută de două zile o fetiţă luată de apele râului Cracău

Un bărbat din Neamţ a murit după ce a fost surprins de o viitură pe un deal. Pompierii caută de două zile o fetiţă luată de apele râului Cracău

Trupul fără viaţă a fost găsit la un kilometru distanţă de locul unde a fost luat de ape FOTO: ISU Neamţ

Un sătean de 45 de ani, din comuna Mărgineni, judeţul Neamţ şi-a pierdut viaţa după ce a fost surprins de torenţii formaţi pe un deal.

Un bărbat de 45 de ani din satul Itrineşti, comuna Mărgineni, Neamţ, a murit în cursul zilei de marţi, 24 iulie, în urma viiturilor formate după ploile abundente. Trupul a fost găsit fără viaţă de echipajele de la ISU, la circa un kilometru distanţă de locul unde bărbatul a fost surprins de doi torenţi.  
 
„Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost găsit cu semne de lividitate cadaverică. Bărbatul a fost declarat decedat, la locul evenimentului fiind şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor. El a fost găsit de pompierii militari la aproximativ 1 km de locul unde a fost surprins de cei doi torenţi”, au declarat reprezentanţii ISU Neamţ.
 
Forţele de intervenţie fuseseră alertate prin apel la 112 că văcarul satului a fost luat de viitură. Acesta se afla pe un deal cu animalele la păscut, şi înainte de a fi surprins de apele repezi, reuşise să salveze vitele. 
 
Pompierii de la ISU Neamţ au reluat căutările în râul Cracău, în zona oraşului Roznov, unde luni, 23 iulie, a fost reclamată dispariţia unei fetiţe în vârstă de trei ani. Nici cercetări efectuate în ziua dispariţiei şi nici cele de marţi, 24 iulie nu au dus la nici un rezultat. Misiunea s-a reluat miercuri, 25 iulie, cu ajutorul unei bărci din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi a unei autospeciale complexe de intervenţie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: