Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi socrii a fost prins în apropierea locuinţei sale, după trei zile de căutări

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi socrii a fost prins în apropierea locuinţei sale, după trei zile de căutări

Bărbatul acuzat de tentativă de omor a fost reţinut de poliţişti

Un individ din judeţul Neamţ a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat soţia şi socrii în zi de sărbătoare, de Constantin şi Elena.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răducu Bălţătescu, un bărbat de 43 de ani din judeţul Neamţ a fost reţinut de poliţişti joi, 24 mai, în timp ce se îndrepta spre casă. Individul era căutat de importante forţe de poliţie de luni seară, 21 mai, după ce a provocat scandal în familia socrilor din comuna Agapia. 
 
În prima zi a săptămânii, acesta se afla împreună cu soţia sa, în vârstă de 40 de ani, în casa socrilor, sărbătorind ziua onomastică a femeii. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între bărbat şi celelalte trei persoane a izbucnit un scandal. Bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat socrii, după care a înjunghiat-o pe soţia sa în zona inimii. După comiterea faptelor, Răducu Bălţăescu a fugit spre o pădure din apropiere. 
 
Cele trei victime ale agresorului au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spitale din Piatra Neamţ şi Iaşi unde au primit îngrijri medicale.  
 
Căutările bărbatului au început încă din seara de luni, iar operaţiunile au continuat pe parcursul următoarelor două zile şi cu ajutorul unui câine specializat. 
 
Agresorul urmează să fie audiat de procurorul de caz şi va fi cercetat cel mai probabil pentru tentativă de omor.
 
citeste totul despre: