Umbrărescu învins la licitaţie în Neamţ

Consiliul Județean a declarat câștigătoare oferta a două firme din Neamţ care au licitat, în asociere, pentru asfaltarea a 12 kilometri de drum judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

În termen de 6 luni de la semnarea contractului de lucrări, Trust CCDP Roznov şi TLSIT Piatra Neamţ vor trebui să reabiliteze DJ 156A pe tronsonul care trece prin oraşul Roznov şi continuă în comunele Borleşti şi Tazlău, ieşind spre graniţa cu judeţul Bacău. Oferta celor două firme în asociere a fost considerată mai bună decât cea depusă de societatea Tehnostrade, controlată de omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu. 

„Bine că a fost finalizată această licitaţie şi că, de acum, se poate trece la executarea lucrărilor de pe drumul respectiv de care vor beneficia toţi şoferii care vor folosi acea rută care duce mai departe spre partea vestică a judeţului Bacău. Sunt convins că firmele de construcţii îşi vor face treaba cum trebuie dar şi specialiştii din Consiliul Judeţean vor monitoriza pas cu pas această lucrare pentru ca, în final, acel drum să fie de calitate europeană", a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Comisia a declarat câştigătoare oferta prezentată de cele două firme nemţene asociate valoarea ofertei fiind de 12,2 milioane lei fără TVA. Fondurile provin de la Uniunea Europeană, cu o susţinere foarte mică din partea bugetelor locale ale comunităţilor prinse în proiect.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările