Test de cultură generală. De unde izvorăsc zece din cele mai apreciate ape minerale naturale ale României

Test de cultură generală. De unde izvorăsc zece din cele mai apreciate ape minerale naturale ale României

Vă puteţi testa nivelul cunoştinţelor în acest domeniu parcurgând chestionarul alăturat. Ne puteţi scrie în secţiunea comentarii la câte întrebări aţi ştiut răspunsul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
1. În ce judeţ se află izvoarele Aqua Carpatica? 
a. Braşov
b. Harghita
c. Suceava
 
2. În ce judeţ se află izvoarele Bilbor ? 
a. Harghita
b. Covasna
c. Maramureş
 
3. În ce judeţ se află izvoarele Valea Brazilor - Biborţeni? 
a. Mureş
b. Covasna
c. Prahova
 
4. În ce judeţ se află izvoarele Carpatina - Toşorog? 
a. Suceava
b. Bacău
c. Neamţ
 
5. În ce judeţ se află izvoarele Zizin? 
a. Prahova
b. Braşov
c. Argeş
 
6. În ce judeţ se află izvoarele apelor minerale Izvorul Minunilor ? 
a. Bihor 
b. Harghita
c. Hunedoara
 
7. În ce judeţ se află izvoarele Tuşnad? 
a. Mureş
b. Harghita
c. Covasna
 
8. În ce judeţ se află izvoarele Poiana Negrii ? 
a. Neamţ
b. Suceava
c. Braşov
 
9. În ce judeţ se află izvoarele Borsec? 
a. Bistriţa-Năsăud
b. Suceava
c. Harghita
 
10. În ce judeţ se află izvoarele Amfiteatru? 
a. Arad
b. Iaşi
c. Satu Mare
 
 
Răspunsuri corecte:  1-c, 2-a, 3-b, 4-c, 5-b, 6-a, 7-b, 8-b, 9-c, 10-b.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările