VIDEO Teodora Sava, la un pas de marele premiu al concursului muzical Next Star. Aprecierile au fost la superlativ, dar trofeul a ajuns la micuţul libanez Omar

VIDEO Teodora Sava, la un pas de marele premiu al concursului muzical Next Star. Aprecierile au fost la superlativ, dar trofeul a ajuns la micuţul libanez Omar

Teodora Sava a impresionat juriul şi telespectatorii în finala Next Star  FOTO facebook

În finala concursului muzical al celor mai talentaţi copii difuzată joi seară de Antena 1, pietreanca Teodora Sava a avut o evoluţie uluitoare. Prestaţia fetiţei de 11 ani din Piatra Neamţ a stârnit un val de reacţii pozitive, chiar dacă nu a reuşit să câştige premiul cel mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În finala emisiunii-concurs difuzate de Antena 1, Teodora Sava a interpretat piesa „Listen”, semnată de Beyonce Knowles. Juriul şi publicul din platoul emisiunii au fost entuziasmaţi de modul în care Teodora a reuşit să cânte melodia, iar reacţiile telespectatorilor au fost la fel de impresionante.

„Pe timpul melodiei mi se face pielea de găină...şi o pot asculta de o mie de ori aceeasi senzaţie este...MERITA ÎNTR-ADEVĂR SĂ CÂŞTIGE”, spune Bianca Olteanu, o telespectatoare, într-un comentariu postat pe youtube.

De altfel, mai multe mesaje au continuat să curgă pe site-urile de socializare existând opinii divergente legate de obiectivitatea desemnării câştigătorului. Prima ediţie a Next Star a fost câştigată de micuţul libanez Omar Arnaout, de 8 ani după o interpretare care i-a electrizat pe membrii juriului. 

Citeşte şi: Teodora Sava, vocea care l-a fermecat pe Mihai Trăistariu

Teodora Sava a câştigat trofeul primei ediţii a festivalului pentru copii Mihaela Runceanu

 

 

 

citeste totul despre: