Român condamnat pentru viol, prins în Italia după şase ani. Unde se ascundea bărbatul pedepsit cu închisoarea VIDEO

Român condamnat pentru viol, prins în Italia după şase ani. Unde se ascundea bărbatul pedepsit cu închisoarea VIDEO

Un bărbat din judeţul Neamţ, dat în urmărire internaţională, a fost localizat şi reţinut de poliţişti în Italia, la şase ani de la condamnarea la închisoare primită în România. Capturarea sa a fost realizată cu sprijinul unui poliţist român.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin-Ionel Amarinei, în vârstă de 38 de ani, a fost depistat de poliţişti zilele trecute în localitatea Villa di Briano, din provincia Caserta (Regiunea Campania), aproape de Napoli. Conform presei de limba română din Peninsulă, bărbatul era găzduit şi ascuns de câţiva conaţionali, după ce acesta fusese dat în urmărire internaţională pentru că s-a sustras executării unei pedepse de 9 ani, pentru viol.    
 
„Cel în cauză a fost condamnat, în 2013, la 9 ani închisoare, pentru violenţă sexuală în grup, fapta fiind comisă în complicitate cu alt conaţional, la Bicaz, în anul 2010, asupra unei victime care, la acel moment, era minoră. În fapt, la data de 19.05.2010, aflându-se într-un local din Bicaz, judeţul Neamţ, bărbatul a ademenit o adolescentă de 16 ani,  în grupul sanitar al restaurantului. Ulterior, şi-a chemat complicele şi împreună au comis fapta sus-menţionată“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ. 
 
Reprezentanţii instituţiei au mai precizat că poliţiştii italieni au reuşit să-l descopere pe infractor după un denunţ făcut de un localnic împotriva lui pentru distrugere de bunuri.
 
„Informaţiile privind localizarea exactă a persoanei urmărite au fost transmise operativ Poliţiei italiene de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ, în directă colaborare cu poliţistul român aflat în misiune de suport operativ pe lângă Serviciul de Cooperare Internaţională de Poliţie din Roma“, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.
 
Filmul capturării românului - Sursa rotalianul.com

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările