Responsabilul campaniei de denigrare a Simonei Halep pe Facebook spune că a cerut azil politic în Israel: „Sunt dispus să renunţ la cetăţenia română“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Harabagiu, responsabilul campaniei online care a scandalizat o ţară întreagă prin materiale de propagandă din care reieşea că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională, susţine că a cerut azil politic în Israel.

Într-o postare făcută zilele trecute pe contul său de Facebook, George Harabagiu susţine că a cerut azil politic Statului Israel.

„Ei bine, eu am terminat de citit…legislaţia internaţională (în ceea ce priveşte azilul politic). De frica statului paralel (şi a celor infiltraţi de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în România, azil politic! Sunt dispus să renunţ la cetăţenia romană, pentru că în această ţară Securitatea face legile!“, susţine Harabagiu.

El şi-a motivat alegerea prin faptul că a fost crescut într-o familie în care „se  contopeau principiile mistice a două religii: cea mozaică cu cea ortodoxă!“.

Carierea lui George Harabagiu în domeniul comunicării pentru PSD s-a încheiat abrupt pe 13 iunie a.c., după ce Liviu Dragnea l-a demis din funcţie. Decizia liderului PSD a fost luată după un scandal de proporţii generat de o campanie coordonată de Harabagiu, în care au fost antrenate mai multe filiale de partid din ţară.

Cu o zi înainte, pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD era postat un colaj cu mesaje în care se susţinea că Simona Halep ar fi fost ţinţa huiduielilor celor „circa 20.000 de <fani>“ prezenţi pe Arena Naţională, şi nu primarul Capitalei, Gabriela Firea, aşa cum s-a putut vedea şi auzi în transmisiunile directe ale televiziunilor.   

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite