Răfuială interlopă, cu săbii şi cuţite, la Roman. Cinci indivizi au fost reţinuţi după ce au asediat locuinţa unui rival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc marţi seară, pe o stradă din zona centrală a municipiului Roman (judeţul Neamţ. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri urmând să fie duşi în faţa magistraţilor pentru arestare preventivă.

Incident deosebit de violent, marţi seară, în municpiul Roman din judeţul Neamţ, în cursul căruia un grup de interlopi a asediat, la propriu, locuinţa unui rival, pe care îl ameninţau cu moartea.

În urma scandalului, pe parcursul căruia au fost folosite săbii, cuţite şi bâte, poliţiştii nemţeni au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cinci persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani (domiciliate în Roman şi Iaşi), sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.  

Din investigaţii a reieşit că, la data de 10 septembrie, pe fondul unor neînţelegeri, cei în cauză s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei, de 62 de ani, din Roman, unde i-ar fi adresat ameninţări fiului acesteia, de 41 de ani. De asemenea, unul dintre bărbaţi ar fi distrus cu o sabie uşa de acces a imobilului.

Agresorii au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. Ei se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

În cursul zilei de 11 septembrie, indivizii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite