Poveste de groază relatată de fiica unei femei internate pentru dializă. Cum i-au adus mamei în salon o pacientă bolnavă de COVID-19: „Îmi vine să urlu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dializa

O femeie din Iaşi a povestit pe Facebook o întâmplare despre care susţine că s-a întâmplat în timpul gărzii medicului Florin Apostoae, demis în urmă cu câteva zile din funcţia de manager al Spitalului Judeţean Neamţ.

Potrivit relatării femeii, în salonul mamei sale a fost internată o femeie care prezenta toate simptomele îmbolnăvirii de COVID-19. Cu toate acestea, niciun medic nu pare a fi observat. Femeia respectivă, internată în cursul zilei de joi, 9 aprilie, a decedat în cursul zilei de marţi, 14 aprilie, după ce analiza a relevat prezenţa infecţiei cu noul coronavirus.

Redăm, mai jos, postarea de pe Facebook:

„Mama, pacient dializat, internată la Spitalul Târgu Neamţ pentru transfuzie de sînge, joi 9 aprilie, în secţia medicală. În prima faza singură în salon. Mai apoi cu o pacienta cu neoplasm.
 

În noaptea de vineri spre sîmbătă, în garda dr Florin Apostoae, proaspăt demis de către ministrul Tătaru din funcţia de manager al Spitalului Piatră Neamţ şi a dr Ioana Petrariu pe secţia medicală, se face internare pentru o pacienta ce prezintă tuşe, febra şi insuficientă respiratorie. Pacienta este adusă în salon cu mama, lîngă patul ei.
 

Vorbesc cu mama sîmbătă şi o întreb în treacăt ce simptome are pacienta de lîngă ea. Mi le spune. Amorţesc! Sun medicul care o are în evidenţă la dializă. Rămîne fără cuvinte! În urmă insistenţelor noastre şi ale medicului din dializă pacienta este transferată sîmbătă seară la Piatră Neamţ (spital Covid).

Astăzi vine testul pacientei tranferate la Piatră Neamţ.Pozitiv! În această seară şi decesul...

Îmi vine să urlu...

Mama este îngrijită de tatăl meu, de cumnata şi fratele meu!“

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite