Polițiștii și jandarmii îi previn pe nemțeni asupra riscului mitei și votului ilegal FOTO

Polițiștii și jandarmii îi previn pe nemțeni asupra riscului mitei și votului ilegal FOTO

Campania de informare se desfășoară timp de o lună, până pe 10 iunie

Alături de lucrătorii ISU și funcționarii Prefecturii, polițiștii vor împărți în județ  10.000 de pliante. Materialele tipărite conțin informații de conștientizare a cetățenilor cu privire la riscurile la care se expun în situația nerespectării legii.

2.000 de afișe vor fi postate în locuri accesibile, cu grad ridicat de vizibilitate, inclusiv la secțiile de votare în ziua alegerilor.

O primă acțiune s-a desfășurat la partida de fotbal Ceahlăul-Astra Ploiești, disputată luni seară la Piatra Neamț, atunci când cei aproximativ 400 de spectatori au primit informații despre legislația electorală în vigoare în special cu privire la sancțiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal și a mitei electorale.


„Acțiunea se înscrie în seria de activități derulate de structurile teritoriale ale M.A.I., din județul Neamț, în cadrul Campaniei <Mita și votul ilegal înseamnă închisoare>", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Înaintea începerii meciului au fost distribuite pliante conținând mesajul campaniei, mesaj care a putut fi citit și pe tabela de scor.


Poliția Neamț a realizat cu resurse umane și materiale proprii, un spot tv și un spot radio, afișe și fluturași conținând mesajul de informare și conștientizare al campaniei derulate la nivel național, în perioada 10 mai - 10 iunie de M.A.I.

Spotul audio realizat în cadrul campaniei, a fost difuzat și la stația de amplificare a stadionului Municipal Ceahlăul.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările