Pictorii nemţeni expun la Galeriile „Lascăr Vorel“

Pictorii nemţeni expun  la Galeriile „Lascăr Vorel“

Galeriile „Lascăr Vorel“

Galeriile „Lascăr Vorel“ din Piatra Neamţ găzduiesc în această perioadă a anului o nouă expoziţie colectivă a pictorilor nemţeni. Evenimentul a devenit deja o tradiţie în preajma sărbătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) din Neamţ spun că vor să dăruiască iubitorilor de frumos prilejul de a se bucura de creaţiile artistice. „Această expoziţie este gândită special pentru luna cadourilor“, spune Ştefan Potop, preşedintele UAP Neamţ.

Dumitru Bezem, Arcadie Răileanu, Ioan Popei, Petru Petrescu, Ştefan Potop, Gheorghe Cuciureanu, Dumitru Bostan, Gheorghe Vadana, Mircea Răzvan Ciacâru, Mihai Agape şi Paresca Agape sunt câţiva dintre artiştii plastici care au răspuns iniţiativei şefilor UAP de a-şi expune lucrările ca un dar pentru pietreni.

„Mă interesează tot ce este frumos şi sunt prezent la astfel de expoziţii pentru că îmi dau o stare de bine“, povesteşte Radu Mircescu, un iubitor al artei.

Cei interesaţi pot merge la Galeriile „Lascăr Vorel“ până la începutul lunii ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, iar sâmbăta în intervalul 10.00-14.00. Intrarea este liberă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările